Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нова мобилна версия на Белот

Нова мобилна версия на Белот

ЦАР 09 март 2022

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че днес пуснахме нова мобилна версия на Белот. С промените, които сме направили се надяваме да направим играта от мобилни устройства много по-удобна и лесна.
Бързам също така да съобщя, че работим и по мобилни апове за Андроид и iOS. Следват промени и по останалите популярни игри като Свара, Бинго, Табла, Сентасе, Блато и т.н.

Ето и лист от промените направени по мобилната версия не Белот:

1. Играе се вече на цял екран
2. Чат на масата е изнесен долу в ляво, както и чат с приятели.
3. За по-бързо и лесно използване сме добавили няколко предефинирани изрази в чат менюто
4. Написаното от потребителя излиза като чат балон до аватара, както и в чата, когато е отворен.
5. Главното меню е изнесено горе в ляво

Ако случайно попаднете на проблем, моля да ни уведомите възможно най-скоро. Можете също така да изпращате предложения и препоръки.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!

Виж по-стари
10 март 2022

Новият интерфейс е страхотен! Ще очакваме и мобилен app. Адмирации за целия екип относно постигнаните иновации!

MFilipova 10 март 2022

ЦАР

"Търпението е майка на знанието".
Bis dat qui cito dat - Който върши нещата бързо, ги върши два пъти, затова ще почакаме.
Успех!

ЦАР 10 март 2022

Като допълнение към промените на мобилната версия, сменихме и звуците в Белот. Надяваме се това да направи играта Ви още по-приятна.

Както винаги, приемаме всякакви критики и предложения.

igra4le 10 март 2022

играта е приятна!по мое мнение Сайта вече е завършен емотикона емотикона

Дейзи 11 март 2022

Предишното ми допада повече!
Успех в игрите! емотикона

ЦАР 11 март 2022

Здравейте Penka_M,

Бихте ли споделили защо?

Соня 11 март 2022

Здравейте ,
След изиграни няколко игри със сигурност мога да кажа ,че старата версия за мен е по-добра , тъй като е невъзможно да ползваш нито чата на масата ,нито чат с приятели. Изисква време докато отвориш прозорците и това води до включване на робот . За мен е сложно . Успехи!

khabib 11 март 2022

Тази версия е най-добре браво на сайта емотикона

Bojidar_Dj 15 март 2022

Здравейте, при мен излиза много лошо новата визия..почти невъзможно е да се играе емотикона немога тук да кача скройншот, но в общия чат съм показал

ЦАР 16 март 2022

За ваше удобство сме добавили суич бутон с който можете да избирате коя версия предпочитате (уеб или мобилна) да играете.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 814 Мнения: 21434
Премахни рекламата