Имаме удоволствието да Ви съобщим, че днес пуснахме нова мобилна версия на Белот. С промените, които сме направили се надяваме да направим играта от мобилни устройства много по-удобна и лесна.
Бързам също така да съобщя, че работим и по мобилни апове за Андроид и iOS. Следват промени и по останалите популярни игри като Свара, Бинго, Табла, Сентасе, Блато и т.н.
Ето и лист от промените направени по мобилната версия не Белот:
1. Играе се вече на цял екран
2. Чат на масата е изнесен долу в ляво, както и чат с приятели.
3. За по-бързо и лесно използване сме добавили няколко предефинирани изрази в чат менюто
4. Написаното от потребителя излиза като чат балон до аватара, както и в чата, когато е отворен.
5. Главното меню е изнесено горе в ляво
Ако случайно попаднете на проблем, моля да ни уведомите възможно най-скоро. Можете също така да изпращате предложения и препоръки.
Здравейте ,
След изиграни няколко игри със сигурност мога да кажа ,че старата версия за мен е по-добра , тъй като е невъзможно да ползваш нито чата на масата ,нито чат с приятели. Изисква време докато отвориш прозорците и това води до включване на робот . За мен е сложно . Успехи!
Уважаеми потребители,
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че днес пуснахме нова мобилна версия на Белот. С промените, които сме направили се надяваме да направим играта от мобилни устройства много по-удобна и лесна.
Бързам също така да съобщя, че работим и по мобилни апове за Андроид и iOS. Следват промени и по останалите популярни игри като Свара, Бинго, Табла, Сентасе, Блато и т.н.
Ето и лист от промените направени по мобилната версия не Белот:
1. Играе се вече на цял екран
2. Чат на масата е изнесен долу в ляво, както и чат с приятели.
3. За по-бързо и лесно използване сме добавили няколко предефинирани изрази в чат менюто
4. Написаното от потребителя излиза като чат балон до аватара, както и в чата, когато е отворен.
5. Главното меню е изнесено горе в ляво
Ако случайно попаднете на проблем, моля да ни уведомите възможно най-скоро. Можете също така да изпращате предложения и препоръки.
Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!
Новият интерфейс е страхотен! Ще очакваме и мобилен app. Адмирации за целия екип относно постигнаните иновации!
ЦАР
"Търпението е майка на знанието".
Bis dat qui cito dat - Който върши нещата бързо, ги върши два пъти, затова ще почакаме.
Успех!
Като допълнение към промените на мобилната версия, сменихме и звуците в Белот. Надяваме се това да направи играта Ви още по-приятна.
Както винаги, приемаме всякакви критики и предложения.
играта е приятна!по мое мнение Сайта вече е завършен
Предишното ми допада повече!
Успех в игрите!
Здравейте Penka_M,
Бихте ли споделили защо?
Здравейте ,
След изиграни няколко игри със сигурност мога да кажа ,че старата версия за мен е по-добра , тъй като е невъзможно да ползваш нито чата на масата ,нито чат с приятели. Изисква време докато отвориш прозорците и това води до включване на робот . За мен е сложно . Успехи!
Тази версия е най-добре браво на сайта
Здравейте, при мен излиза много лошо новата визия..почти невъзможно е да се играе немога тук да кача скройншот, но в общия чат съм показал
За ваше удобство сме добавили суич бутон с който можете да избирате коя версия предпочитате (уеб или мобилна) да играете.